Det ble 1-1 for "Dalingan", og årets første poengtap. Børsen varierer fra fire i bunn til syv på topp. Her er vår vurdering av serielederens innsats mot HIL:

Adrian Mikkelsen 4

Får sjansen i stedet for Eirik Sørensen, noe som kanskje koster TUIL seieren? Taper duellen på 1-1-målet, en ball han kan holde. Litt defensiv i boksen ved noen anledninger. Fint ute ved flere anledninger.

Steffen Skogvang Pedersen 6

Løper så mye at du nesten kan stille uten høyrekant. Kan fort få to-tre målgivende, men innleggene har litt for svak adresse. Slokner litt mot slutten når Harstad parkerer den berømte bussen.

Anders Jenssen 5

Får to store muligheter etter dødball, men scorer ikke. Har ellers god kontroll, men får ikke mye å bryne seg på mot et meget defensivt Harstad-lag.

Tobias Vibe 7

Luftens baron både fremover og bakover. Helt overlegen på 1-0-målet. Litt upresis i oppspillene, og litt kommunikasjonstrøbbel med Mikkelsen ved en anledning. Velger de enkle løsningene.

Simon Laugsand 5

Løper som alltid mye, og er mer enn gjerne med framover. Sliter litt på siste tredjedel, og får ikke samspillet til å sitte som tidligere.

Lars-Gunnar Johnsen 5

Er som vanlig kongen av duellspillet, men sliter mer med konstellasjonene framover i banen.

Tomas Kristoffersen 6

Herlig corner i forkant av 1-0, og stør rundt seg med gode pasninger. Slår nydelige cornere i starten, men mot slutten treffer nesten alle innleggene et Harstad-hode. Mangler prikken over i-en når det hele skal avgjøres.

Håkon Kjæve 4

Trekker mye inn i banen for å gi Pedersen rom, men blir veldig trangt i midten. Sliter derfor med å skape noe som helst i midten der.

Tor Martin Mienna 4

Kommer inn for en skadet toppscorer Mo. Blir liten og usynlig når innleggene slås mot to store Harstad-stoppere. Meget aggresiv i gjenvinningen.

Lars Henrik Andreassen 4

Vandrer mye og prøver å skape en del. Får tre enorme sjanser, men bommer på alle tre. Bør i alle fall stå med en scoring. En av dem som skaper mest.

Vegard Lysvoll 4

Får sin første store sjanse etter halvtimen, men brenner den og alle andre. Sliter mot store Harstad-stoppere, men bør i alle fall stå med en scoring med normal uttelling.

Vurdert av: Jørund Wessel Carlsen