– Siden fjoråret har vi hatt en vekst på 6,8 prosent. Vi hadde forventet en omsetning på 800 millioner dette halvåret, så resultatet ble enda bedre enn forventet, sier Myrvang til iTromsø.

Hun opplyser videre at senteret hadde 1,8 millioner besøkende første halvår i 2016.

LES OGSÅ: Investerer millioner på oppussing av den nye luksuskjede-butikken (for abonnenter)

Økning på 100 millioner

Slik ser omsetningen ut for Jekta Storsenter første halvår de siste fire årene:

2013: 666 millioner

2014: 731 millioner

2015: 778 millioner

2016: 831 millioner

– Siden 2012 har det vært en fin vekst i omsetningen og det er jeg svært fornøyd med, sier senterlederen.

LES OGSÅ: Folk står i kø for å lære å strikke hos denne butikklederen (for abonnenter)

På to år har omsetningen økt med 100 millioner kroner. Myrvang viser til at servering er den bransjen med størst vekst, sammen med bransjene elektronikk og hus og hjem.

Flere nyåpninger

– Mange av våre butikker utmerker seg som de beste i landet i sin kjede, både på omsetning og drift. Dyktige og dedikerte butikkdrivere er mye av årsaken til god vekst, forteller Myrvang.

LES OGSÅ: Stinn brakke på butikkåpning

Jekta Storsenter er lokaleid av Coop Nord, noe som ifølge henne gir mulighet til raske beslutninger når det er nødvendig.

– Det er en stor fordel i denne bransjen. Det blir en spennende høst, og vi forventer god vekst mot høsten og jul. Det kommer også flere nyåpninger, kan senterlederen fortelle, uten å ville røpe noe mer om hvilke butikker som skal etablere seg på senteret det neste halvåret.

SOLID VEKST: På to år har Jekta Storsenter økt omsetningen med 100 millioner kroner. Foto: Ronald Johansen Foto: Ronald Johansen