Her kjører «alle» elbil

På Vikran opplever de nærmest en elbilboom, og Ryaforbindelsen har mye av æren for el-bonanzaen.

EN AV MANGE: Bjørg Berger er en av mange på Vikran som har elbil. Ifølge Statens vegvesen er det 18 elbileiere på Vikrans postnummer. I Tromsø kommune er det i snitt 12 elbiler per postnummer. Det betyr at Vikran ligger godt over snittet.  Foto: Håkon Steinmo

pluss

VIKRAN: Mens noen mener at elbilsalget går nedover, ser tendensen ut til å være en økning i elbileiere på Vikran. Leder i Vikran utviklingslag, Hilde Ovesen, kan fortelle at det er mange som har kjøpt seg elbil nettopp her, og at det er en merkbar økning i eltrafikken. Tall fra Statens vegvesen viser 18 registrerte elkjøretøy på Vikrans postnummer, 9057, mot et snitt på cirka 12 kjøretøy fordelt på Tromsø kommunes 32 postnummer.