Nå kan denne flyruten få enda mer støtte

Flyruten mellom Oulu, Luleå og Tromsø kan få forlenget støtte fra det offentlige.

KAN VIDEREFØRES: Flyruten mellom Tromsø, Luleå og Oulu kan få videreført offentlig støtte etter 2019. 

pluss

ØSTOVER: Fylkesrådsleder Cecilie Myrseth reiser til Finland i neste uke for å undertegne en treårig formell samarbeidsavtale med Oulu kommune og Län. 

– Det har vært et riktig grep å etablere flyruten mellom de tre byene, og vi vil se på om vi skal videreføre støtten til ruten når den nåværende støtteperioden er over, sier fylkesrådsleder Cecilie Myrseth (Ap) til iTromsø.

Troms fylkeskommune er med på et femårig spleiselag sammen med Oulu og Norrbottens Län i henholdsvis Finland og Sverige – der de tre regionene spytter inn 75 millioner kroner. Troms står for en tredel av beløpet – 25 millioner kroner.