Totalt ble det solgt åtte leiligheter første salgsdag for det nye boligfeltet Norrøna Boligpark nedenfor Huldervegen i Workinnmarka.

43 millioner kroner

– Det er kanskje ikke så mange i antall, men omsetningssummen ble på 43 millioner kroner. Det gir et snitt på hele 5,4 millioner kroner per solgte leilighet, forklarer daglig leder ved DNB Eiendom i Tromsø, Ruth A. Norstrøm.

LES OGSÅ: Vi gjentar suksessen – nå skal Tromsøs vakreste hjem 2016 kåres

Kvalitet

Leilighetene som ble solgt onsdag var alt fra 52 kvadratmeter til 150 kvadratmeter store. Det at Norrøna Boligpark tiltrekker seg så mange kjøpere, mener Norstrøm har med både beliggenheten og kvaliteten på leilighetene å gjøre.

– Bygget har to heiser og to inngangspartier fordelt på 27 leiligheter. Dessuten kan man være sikker på at man ikke får noen bygg foran seg. Leilighetene har brede fasader, og alle har to eller flere balkonger, sier Norstrøm til iTromsø.

– Det er veldig godt gjennomarbeidet prosjekt med høy kvalitet. Dette viser at det er marked også for boliger med en god størrelse, legger hun til.

– Alltid spenning

Norstrøm forteller at de er godt fornøyd med starten på salgstrinn to, men understreker at det er langt fra utsolgt.

I salgstrinn to er det nå altså solgt åtte av 27 leiligheter. Det betyr at det fortsatt er 19 ledige.

– Det er alltid spenning når man legger ut et prosjekt. Vi har fått positive signaler i forhold til det første salgstrinnet, som ble solgt veldig raskt. Når det neste salgstrinnet legges ut, så forventer man at det skal gå litt saktere, men det gjorde det altså ikke, sier hun.

Illustrasjonstegninger for nye Norrøna Boligpark, som ligger like ved Langnesbakken.