Etter flere forespørsler fra kjøpesenteret i Tromsdalen og ikke minst en rekke tromsdalinger, har styret i Karls Fisk og Skalldyr besluttet å åpne et utsalg på Pyramiden.

Gode erfaringer

– Det blir samme modell som vi opererer med i Harstad, hvor det blir et eget utsalg som blir en kunde som bestiller varer fra Karls Fisk og Skalldyr, forteller Karl Alberth Hansen.

ÅPNER: Karl Alberth Hansen er klar for å åpne butikken Karls Delikatesser på Pyramiden. Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Hansen hadde i utgangspunktet ikke en intensjon om å åpne et nytt utsalg i Tromsø.

– Vi har imidlertid høstet gode erfaringer fra butikken i Harstad, og det har gått veldig bra der. Når muligheten med lokalet på Pyramiden bød seg, var det bare å slå til, sier Hansen.

Satser også på kjøtt

Konseptet utvides også til å omfavne kjøtt.

– Butikken skal hete Karls delikatesser avdeling Tromsø, og det blir utsalg av både fisk, skalldyr og kjøtt. Tanken bak det er rett og slett at jo flere varer man tilbyr, dess mer får man solgt, sier Hansen.

Også butikken i Harstad tilbyr kjøtt, og det har vært populært hos kundene, forteller Hansen.

– Det finnes heller ingen andre delikatesseforretninger på fastlandet, og jeg tror derfor det er rom for en slik bedrift i Tromsdalen, legger han til.

LES OGSÅ: Jekta-butikk slått konkurs (for abonnenter)

Åpner snart

Alt er mer eller mindre klart for åpning på Pyramiden, men det mangler ennå et par vesentlige brikker i puslespillet.

– Aller først må selskapet stiftes, og så må vi få på plass en dyktig daglig leder. Vi har fått en god avtale med Amfi Pyramiden, og har kjøpt inventaret som sto igjen etter Sesong Delikatesser. Vi er altså klar som et egg for å åpne, så snart de siste brikkene faller på plass, sier Hansen.