De nye leietakerne i Grønnegata 38 letter på sløret om hvilke planer de har for restaurantlokalene.

– Vi skal åpne en asiatisk-inspirert restaurant som har fått navnet «Kala». Vi er inspirert av konsepter i storbyene og ønsker bringe dette til Tromsø. Vi vil skape en stilfull spiseplass med folkelige priser, men samtidig ha høyt fokus på kvalitet, forteller prosjektleder Dick Chiang.

Ny inspirasjon

Navnet «Kala» er ingen tilfeldighet.

– Kala betyr lilje og er også inspirasjonen for navnet på min yngste datter. Navnet spiller litt på kjærlighet og holder en rød tråd med blomst, forteller Chiang.

Det samme selskapet står også bak restaurantene Lotus, Shin Sushi og Sushi Point.

– Vi vil fortsette på det vi er flink med, som er asiatisk-inspirert mat, men samtidig bringe noe nytt til bords. I første etasje vil vi beholde det samme konseptet med lunsj og kafé, og tilby gode middagsretter til en rimelig pris. Kanskje blir det vinbar på kvelden, sier Chiang, men vil ikke gå inn på mer konkrete planer.

– Vi har lyst til å holde ting litt for oss selv foreløpig, til praktiske ting som bevillinger er på plass. Vi skal også hente nye kokker fra utlandet, som vil tilføre ny inspirasjon.

LES OGSÅ: – Har snudd hver en stein for å unngå nedleggelse

Frisker opp lokalene

Nå jobbes det med nytt interiør i lokalene.

– Vi gleder oss veldig til åpning og vi håper å være klare før jul. Kjøkken og infrastruktur er jo på plass, men interiørmessig vil vi går mer vår vei. Vårt mål er at det nye konseptet vil bringe opp mangfoldet i byen og bidra til å befeste Tromsøs posisjon som utelivsbyen i Nord-Norge, forteller Chiang.