For Engelsen hadde ikke spilt en kamp på fem år for Bravo før han i kveld gjorde comeback. Det ble en tøff kamp, mener han selv.

– Det er jo kjempeartig, men jeg angrer litt på jobben jeg ikke gjorde april, mai, juni, juli og august. Men det gikk nå bra, sier Engelsen, som scoret fem mål for Bravo.

– Føler du deg ikke godt nok trent for dette?

– Ja, jeg føler det slik, humrer Engelsen.

– Men vi har et bra gjeng som står på godt. Vi har et kjempegodt samarbeid med TSI, trener mye med dem og har spilt jevnt med dem før. I dag var det ikke langt unna en maksdag framover på banen. Det ble derfor et litt større seier enn det bør være, fordi TSI er også et kjempegodt lag som bør være der oppe og kjempe i toppen, sier Engelsen etter 33-25-seieren over TSI.

Spilte i eliteserien

Engelsen har tidligere spilte i eliteserien og 1.-divisjon for Stord og Alta.

– Men der mange år siden, smiler han.

Etter kampen sa toppscorer Jørgen Bugge at seriegull og opprykk bør være målsettingen for Bravo.

LES MER: – Når går vi for opprykk!

– Å vinne i Nord-Norge er en ting. Men skal man rykke opp, må man uansett gjennom en kvalik mot et lag fra Trøndelag. Det er tre avdelinger som kjemper om to plasser, så det er langt opp og fram dit. Men det var en bra start i dag, og TSI blir vel også ett av topplagene. Med bare fem lag i divisjonen, blir det ti cupfinaler, sier kantspilleren.

KAMPFAKTA

3.-divisjon, håndball:

Bravo – TSI 33-25 (17-13)

Scoringer Bravo: Jørgen Bugge 12, Sondre Christopher Skogheim 9, Eirik Engelsen 5, Torkild Stiberg Birkelund 2, Richard Skålevik 2, Dag Terje Yttregård 1, Henrik Pettersen 1, Karl Petter Jarnes 1.

Scoringer TSI: Sondre Fjelltun Hansen 8, Ola Eliassen 5, Kristian Paulsen 4, Erik Svensson 4, Nikolai Skutle 3, Henrik Bergander 3, Philip Larsen 1, Petter Børge Klevstad 1.

Utvisninger: Bravo 0x2 min. og TSI 3x2 min.

Dommere: Morten Sæther og Roy Svartsund

Tilskuere: Cirka 100 i Tromsdalshalle