Høyre gir ikke opp kampen om utvidet Storelvahall

I sitt alternative budsjett kommer Høyre til å foreslå å bruke mer midler på Storelvahallen, for at den skal kunne bli et bydelssenter.

KJEMPER: Tormod Ingebrigtsen (H) kjemper for at Storelvahallen skal bygges som et bydelssenter, og ikke kun flerbrukshall. Martin Lægland Ellingsen 

pluss

Planen om Storelvahallen ble nedskalert i vår, etter at prosjektet var lagt ut for anbud og fikk budsjettsprekk på 50 millioner kroner. Prosjektet var budsjettert med 70 millioner, mens anbudene som kom inn lå på mellom 115 og 120 millioner kroner. Den massive budsjettsprekken førte til at byrådet bestemte seg for å nedskalere prosjektet, blant annet ved å kutte ut den planlagte kafeen og bibliotekfilialen som skulle gjøre hallen til et bydelssentrum.