Klokken 15.00 fredag forrige uke flyttet Nordic Spas ut av de gamle lokalene til Kræmer Eiendom på Stakkevollveien. I dag er de klare til å åpne butikken på kjøpesenteret.

– Vi har jobbet mye for å få alt klart. I går gikk vi ikke hjem før klokken 04.30, og det er ikke første gang. Heldigvis ble vi ferdig, så nå er det bare finpuss som foregår mens vi venter på at klokken skal bli 15 så vi kan åpne dørene, sier Brekmo.

Treffer flere

Å få innpass på Jekta betyr for de fleste flere kunder og større målgruppe.

– Det kommer nok mer folk til butikken nå som vi er lokalisert her, det er jo helt naturlig. Kundegruppen blir større i den forstand at vi treffer folk som ikke nødvendigvis var i målgruppen før, men som blir en del av den i og med at vi nå har langt mer synlige lokaler enn vi hadde på Stakkevollveien.

Litt bortgjemt

Selv om lokalene er lettere tilgjengelig på Jekta enn på Stakkevollveien, ligger butikken litt i utkanten av kjøpesenteret.

For kundene som bruker den sørlige inngangen til kjøpesenteret, vis-à-vis Eurospar, blir Nordic Spas det første som møter dem. For andre kunder må man nesten vite hvor butikken ligger for å finne den – i gangen bak Nille og Interoptik.

– Noen vil nok oppfatte at vi ligger litt ulendt til, men jeg tror det er en fordel med denne plasseringen med tanke på hva vi faktisk selger. I tillegg har vi godt med vindusplass ut mot veien, og blir dermed lett synlig for folk som kjører forbi her, sier Brekmo.

Og vindusplassen har han utnyttet til det fulle. Det er ikke vanskelig å se at Brekmo spesialiserer seg på boblebad.

Økonomisk

I forkant av flyttingen gruet han seg til å gå i gang med åpningstidene Jekta praktiserer. Etter den siste uken blir det imidlertid barnemat å holde åpent fra 10 til 21.

– Flyttingen har heller ikke utgjort en veldig forskjell i utgiftene for oss. Husleien her er selvfølgelig dyrere, men på Stakkevollveien hadde vi enorme fyringsutgifter fordi det ble så kaldt på vinteren. Dermed går det litt opp i opp, sier Brekmo.

Som følge av åpningstiden har han også sett seg nødt til å utvide staben.

– Vi har økt med et halvt årsverk. Forventningen er samtidig at omsetningen øker etter flyttingen, sier Brekmo.