Bostyrer i saken, Ingar Nordmo Olsen, bekrefter at han torsdag har hatt et møte med Dick Chiang, som sitter i selskapets styre.

- Jeg har blitt orientert om selskapet og har startet bobehandlingen. Det er ingen varelager av betydning. De har hatt en form for opphørssalg og det er ingen aktiva igjen. Slik sett er det et enkelt og greit bo, sier Olsen til iTromsø.

Foretaket har drevet butikkhandel som en del av Jekta Storsenters Savour Food Court - en mathall på rundt 800 kvadratmeter som har flere andre restauranter. Food courten ble åpnet i oktober 2015.

Flere ansatte sies opp

Olsen opplyser videre at det er flere ansatte i selskapet som bostyrer nå vil kontakte.

FELLES SPISEPLASS: I oktober 2015 åpnet «Savour Food Court» i de gamle Coop Marked-lokalene i første etasje. Mathallen følger åpningstidene til Jekta Storsenter.

- De vil få oppsigelse og informasjon om sine rettigheter, sier bostyreren som per nå ikke vet hvor mange ansatte det gjelder.

Selskapet ble begjært konkurs av Nord-Troms tingrett 8. november etter at styret selv meldte oppbud.

Gjeld på 2,4 mill.

Ifølge oppbudsbegjæringen har Interdeli AS en samlet gjeld på over 2,4 millioner og aktiva i form av et varelager og driftsløsere med en anslått verdi på under 50.000 kroner.

I domskjennelsen står det at selskapet antas å være ute av stand til å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller og at betalingsvanskene ikke er av forbigående art.

iTromsø har gjentatte ganger torsdag forsøkt å komme i kontakt med Dick Chiang, men uten å lykkes.