Den verdenskjente, amerikanske komikeren Gabriel Iglesias - kjent som «Fluffy» - kommer til Tromsø 6. juni neste år for å opptre i Fløyahallen.

Det melder Clarion Hotel The Edge i en pressemelding.

På turné

Det er de, sammen med A Comic Soul, som står bak arrangementet i Tromsø.

Inglesias legger i 2017 ut på verdensturné med showet «FluffyMania World Tour», og skal i den anledning innom fem norske byer - blant annet Tromsø.

Kjent fra Youtube

- Gabriel har en utrolig stor fanskare i Norge. Vi nordmenn er raske til å ta i bruk nye medier, og Gabriel er av de første komikerne vi ble kjent med gjennom kanaler som YouTube og Facebook etc., hvor han er en av verdens desidert mest populære komikerne, sier pressetalsmann Kasper Steen.

Iglesias har vært å se eller høre i flere komedier og animasjonsfilmer - som «Magic Mike» og «The Nut Job».

- Vi er fra oss av glede over å ha signert en virkelig verdensstjerne til Tromsø. Vi har hele tiden hatt en ambisjon om å gjøre Tromsø til en bedre by å bo i. Nå gjør vi noe som er så stort at vi faktisk må ut av eget bygg. Etter at Garbriel Iglesias kom inn i vår loop, har jeg sett alt som er på YouTube av ham. Mannen er fantastisk og vi gleder oss enormt til å 6.juni 2017, sier hotellsjef på The Edge, Øyvind Alapnes.