Etter at prospektet ble lagt ut i markedet for snart ei og ei halv uke siden, har det vært et rush av kunder som vil sikre seg bolig ved sjøkanten på Sør-Tromsøya.

Truffet markedet

– Salget har gått veldig, veldig bra, det er det ingen tvil om. Vi har allerede solgt 41 av 71 leiligheter i første byggetrinn, sier Ruth Norstrøm.

Artikkelen fortsetter under bildet

ved strandveien: Illustrasjonen viser Bjerkaker Sjøpark sett fra Strandveien. Prosjektet består totalt av 300 leiligheter.Illustrasjon: Brick

Hun mener de har truffet boligmarkedet godt med prosjektet Bjerkaker Sjøpark. Både de billigste til 1,65 millioner kroner og de dyreste leilighetene, som koster oppe i ni millioner kroner, har gått unna.

– De små leilighetene for førstegangsetablerere og mange av de største leilighetene er solgt. Prosjektet er blitt godt tatt imot i markedet, og løsningen med innglasset balkong har falt i smak, og leilighetene holder høy standard.

Etablert boområde

Norstrøm sier det tikker daglig inn henvendelser på leilighetene, hun er derfor tro på å selge enda flere.

– Vi har truffet både markedet for billige og dyre leiligheter. De fleste kjøperne er fra byen og bor på Sør-Tromsøya. Det er allerede et etablert område. De kjenner det og har lyst til å fortsatt bo i samme del av byen, mener hun.

Barlindhaug Eiendom styrer prosjektet og har Miliarium Bolig med seg på eiersiden.

Artikkelen fortsetter under bildet

UTSIKT: Utsikten sett fra balkongen fra en av leilighetene. Illustrasjon: Brick

Skiller seg ut

– Vi er veldig tilfreds med salget og ser også at det er mange som vil ha mer informasjon om prosjektet. Sammenlignet med andre prosjekt har det vær veldig bra salg på så kort tid. Vi har truffet et eller annet i markedet med dette prosjektet, sier prosjektleder Trond Petter Robertsen i Barlindhaug Eiendom.

Han tror miksen av leiligheter, beliggenheten ved sjøen og at dette blir en ny bydel, er noe av årsaken til den store interessen.

– Bjerkaker Sjøpark skiller seg ut fra Strandkanten boligbydel ved at vi har trukket bebyggelsen tilbake, og at det blir en stor, opparbeidet strandsone foran. Det er kvaliteter folk setter pris på, mener Robertsen.

SJØPARK: Foran boligene til Bjerkaker Sjøpark blir det et offentlig område med strandpromenade og strand. Illustrasjon: Brick