Det melder restauranten på egen Facebook-side 1. nyttårsdag.

Anders Blomkvist - 69N Brasserie Foto: Ida Ramberg

Restauranten ble åpnet

6. juni 2012

av Anders Blomkvist, og har altså holdt det gående i fire og et halvt år.

I meldingen på Facebook skriver de:

«Kjære gjester, Godt nytt år! Vi takker for oss og flytter ut fra storgata 73 den 1.januar 2017. Stort takk for besøkene gjennom årene som gikk, uten dere er vi intet. Vi ønsker dere alle et flott og spennende år som kommer. kanskje vi ses om ikke så lenge igjen. hilsen oss alle på Brasserie 69»

Det var Nord24.no som først omtalte saken.

Leiekontrakten gikk ut

I høst uttalte Blomkvist til iTromsø at det var usikkert hva som kom til å skje med restauranten når leiekontrakten i Storgata løp ut ved årsskiftet.

Les også: - Vanskelig å tjene store penger.

- Vi var lenge i tvil om hva vi skulle gjøre med restauranten. Vi er ikke misfornøyde med konseptet eller selve drifta, men vi har hatt et ønske om å vurdere ei ny utforming av konseptet, parallelt med at vi har hatt en leiekontrakt som løp ut i slutten av 2016, opplyser Blomkvist til iTromsø.

- Dermed handlet det om hvorvidt vi skulle flytte ut eller fortsatte i samme lokalene, men vi har valgt å flytte ut og vi har ikke funnet nye lokaler. Dermed har vi satt driften på vent til vi eventuelt finner ut om vi skal starte opp på nytt.

- Handler ikke om økonomi

Blomkvist avkrefter at det handler om økonomi.

- Dette er en restaurant som ikke har gjeld, og vi fikk et lite driftsoverskudd i 2016. Det kan hende vi er i gang igjen allerede til høsten, men sannsynligheten er nok liten for at vi går i gang igjen i år. Vi har ingen konkrete planer akkurat nu, sier han.