Angrepet i London:

Tromsøkjendis har lært å leve med terrortrusselen

Lisa Stokke har opplevd terrorangrep på nært hold tidligere. Slik reagerte hun på tirsdagens angrep.

I LONDON: Lisa Stokke bor i London og er ukentlig i Sentral-London. Hun har etter 20 år i England lært seg hvordan hun skal takle terrorangrep i storbyen. Foto: Eskil Wie 

pluss

– Jeg opplever dette angrepet ganske annerledes enn terrorangrepet på undergrunnen i 2005. Antakelig fordi dette angrepet er på en mindre skala, men alle er sjokkerte og opprørte over dem som er skadet og omkommet. Folk som bor i London er vant til å være forberedt på det meste og de er vant til å fortsette med livet. For veldig mange år tilbake hadde man hele tiden bombetrusler fra IRA hengende over seg, så dette er ikke noe nytt for London-beboere. Jeg tror folk sørger og tenker på dem som er direkte berørt, og vi lærer av det og går videre, sier Lisa Stokke på telefon fra London.