Det er 17 år siden Knoll og Tott åpnet sitt første spisested i Tromsø. Nå er Peter Lundahl og Tomas Leijon klar til åpningen av det tredje.

Serverer husmannskost

Den nye restauranten kommer ikke til å servere de kjente baguettene, men mer tradisjonell mat.

– Konseptet vårt vil være hjemmelaget husmannskost laget fra bunnen av. Det vil ikke være noe halvfabrikat, sier daglig leder, Peter Lundahl.

Tilbyr take away

Knoll og Tott skal åpne i første etasje på kjøpesenteret. Restauranten skal også kunne tilby take away.

– Vi skal lage rask mat fra bunnen av. Folk har kortere og kortere lunsjtid. De skal kunne ringe oss og da vil maten være klar når de kommer, forklarer Lundahl.

Åpner i det stille

Restauranten åpner tirsdag i neste uke, men den store åpningen vil først være om to uker.

– Vi åpner litt i det stille og setter menyen. Den 12. og 13. mai vil det skje mye på hele senteret. Da vil vi ha flere tilbud, lover Lundahl.

Knoll og Tott har allerede en restaurant i andre etasje på K1.

– Det kommer nok til å være litt nedgang. Fram til nå har vi vært alene der. Den restauranten vil bli litt smalere og vi ønsker å gå tilbake til konseptet med baguetter der, sier Lundahl.

Stresser ikke

Nå gleder Lundahl seg til å åpne den nye restauranten.

– Jeg er veldig spent. Det er vel sånn det skal være. Det kjennes ut som om vi er godt forberedt. Alt skal være klart nå så vi stresser ikke, sier han.