Daglig leder Cathrine Nyvoll og datteren Linda Jægervand trengte ikke å flytte så langt da butikken i Fredrik Langes gate 20 (Meland-gården) måtte stenge som følge av at bygget skal rives.

Luftigere og lysere

Nå gleder de seg til å ønske gamle og nye kunder velkommen i den gamle «Telegrafen» i Sjøgata 2.

– Vi gikk bare og trippet på slutten i gammelbutikken, og gledet oss til at vi kom oss på plass her. Vi har fått større og luftigere lokaler, og med vinduer på tre sider er det lyst og trivelig, sier de.

Rett før nyåpningen torsdag formiddag svingte Nyvoll vaskekosten for at det skulle skinne av butikkgulvet og trappa på utsiden, mens datteren Linda tørket støv av disken og satte fram jordbær, makroner og godteri til kundene.

RØD LØPER: De hadde rullet ut den røde løperen for kundene til butikkåpningen i nye lokaler torsdag formiddag. Foto: Kjetil Vik

Fest kvelden før

Onsdag kveld var nybutikken omgjort til «diskotek» med DJ Josef Bamba og 150 inviterte gjester.

– Vi hadde en liten happening for venner og bekjente, leverandører og stamkunder som er medlem i kundeklubben. Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger, sier Cathrine Nyvoll.

FORNØYDE: Daglig leder Cathrine Nyvoll (til venstre) og Linda Jægervand synes det har blitt luftigere og lysere i de nye butikklokalene. Foto: Kjetil Vik

Tror de vil trives

Klesbutikken White etablerte hun i 2014 i Fredrik Langes gate. I midten av februar startet oppussingen og renoveringen av de nye lokalene, som tidligere har huset HI-Fi Klubben og bare ligger et par steinkast unna.

– Vi har veldig tro på den nye butikkplasseringen. Den ligger midt i smørøyet. Jeg tror vi vil trives her, og vi gleder oss til å komme i gang og åpne butikken, sier Cathrine Nyvoll og Linda Jægervand.