– Det har vært full trykk i 3–4 måneder, mens de siste to ukene har vi jobbet 17 timersdager. Vi er godt fornøyd med å endelig være ferdig, sier Martinsen til iTromsø.

Lørdag åpnet dørene til lokalene for kundene for første gang.

– Vi har fått opp det meste som skal opp, nå fremover er det mer finjusteringer. Det viktigste er at vi har fått på plass apparatene slik at folk kan trene for fullt.

UTSIKT: Mats Ola Martinsen poserer stolt foran utsikten Sky Fitness har å tilby. Foto: Tobias Kvalvik Henriksen

– Folk er aktiv i området

Martinsen ser positivt på fremtiden til treningssenteret.

– Det er lavsesong i bransjen nå når vi nærmer oss sommer, men jeg tror det blir veldig bra utover høsten. De som bor i området her er veldig aktiv, og vi har fått mange tilbakemeldinger fra folk som er positiv til å få et nærtilbud, forteller han.

– Det jeg liker best på dette senteret er utsikten. Man får en følelse av å være ute når man løper på tredemølla.

Tilbyr parkering

Treningssenteret tilbyr parkering utenfor lokalet, men det mener han ikke er essensielt.

– Parkering er ikke et «must» virker det som. Vi har nemlig ikke parkering på senteret i byen, og det senteret er kanskje det som går best i hele landet. Vi opplever generelt veldig bra pågang, sier han.

Endelig åpning i Tromsdalen

Sky Fitness skulle etter planen åpne et treningssenter i Tromsdalen i fjor, men på grunn av trafikkproblemer har åpningen blitt utsatt på ubestemt tid. Nå har det derimot løsnet seg.

– Det er gode nyheter i Tromsdalen. Vi åpner der rundt månedsskiftet september/oktober. Vi skal gjøre oss ferdig her, så drar vi over dit for å begynne å ordne til der.

De har tidligere annonsert at de skal åpne, men ting har forandret seg siden den gang.

– Nå er det helt sikkert at vi åpner, sier han.

– Disse to nyåpningene vil sørge for at vi har et veldig bra tilbud i hele byen.