Haugen-gruppen er igjen klar for å kåre Norges beste hotellfrokost. Hotellet som troner øverst på pallen i Troms er Ishavshotellet.

– Konkurransefortrinn

– Vi har kanskje et lite konkurransefortrinn, i og med at vi har holdt på i mange år. Vi har et stort personell som står på hver eneste dag. Det er de som skal ha all æren, sier hotelldirektør Poul-Henrik Remmer til iTromsø.

Twinings Best Breakfast, som arrangeres av Haugen-gruppen, regnes som det uoffisielle NM i hotellfrokost. Flere år har Ishavshotellet markert seg i konkurransen, og har flere ganger vært med i den avsluttende finalen. De kapret blant annet en 3.-plass i den nasjonale kåringen i 2015 og 2014.

Egen barista

– Vi har et veldig dedikert personell som verner om kvalitet og service overfor frokostgjestene. I tillegg har vi egen barista som lager alle kaffetyper man måtte ønske. Det er nok en del av suksessen, sier han.

I tillegg trekker han fram teutvalget i frokostbuffeten.

– Vi har mellom 20 og 25 varianter av te. Dette er spesielt med tanke på turistene, som drikker mye te, sier han.

I løpet av høsten skal Norges beste hotellfrokost kåres, og direktør håper at Ishavshotellet endelig kan nå helt til topps.

– Det er veldig trangt i toppen, så vi må fortsette å jobbe hardt, sier han.