– Det er alltid spennende å få nye butikker inn på senteret. Vi har ønsket dem, og det har publikum i Tromsdalen også. Vi får mange forespørsler om dem når vi har undersøkelser, sier senterleder Marit Stokmo.

Det er Telenorbutikken, Vero Moda og Jack & Jones som åpner nye butikker på Pyramiden torsdag.

– Sunn konkurranse

Klesbutikken Kidsan har flyttet fra andre til første etasje. Dermed overtar Vero Moda og Jack & Jones de tidligere lokalene til Kidsan i andre etasje på 220 kvadratmeter.

– Nå er vi i full sving og gjør oss klar til åpningen. Det er et flott senter med masse kunder og flere gode butikker. Det blir sunn konkurranse å flytte inn der, sier daglig leder Jonas Pettersen.

KLÆR: Klesbutikkene Vero Moda og Jack & Jones åpner i de gamle lokalene til Kidsan. .

Klare til innflytting

Telenorbutikken flytter inn i de tidligere lokalene til Sparebanken Nord-Norge. De ligger godt an til den store åpningen torsdag.

– Vi mangler bare å få varene på plass så er vi klare. Vi er veldig godt i rute og har til og med kunne tatt helg og slappet litt av, sier koordinator og driftssjef, Andreas Eggø.

STRAKS KLARE: Telenorbutikken mangler bare varene sine, så er de klare for åpningen torsdag.

Han gleder seg til å flytte inn i nye store lokaler.

– Det blir den fineste butikken vi har med plass til dobbelt så mye tilbehør som i de andre butikkene våre. Vi håper å nå de kundene som ikke handler på Jekta der vi allerede har en butikk. Når bomringen kommer, vil nok flere benytte seg av Pyramiden istedenfor å kjøre inn til byen.