– Hvis alt går etter planen, åpner vi i de nye lokalene 1. september, sier driftsleder i Brun og Blid Tromsø, Ottar Sørensen.

Det er lagt 200 kvadratmeter italienske fliser i det nye solstudioet.

– 90-tallsfølelsen man får i dag vil bli borte. Det vil se nytt og fint ut med hvite vegger og italienske fliser. Vi er jo en franchise-kjede, så det er veldig nøye hvordan alt skal se ut. De som har besøkt et av de andre nye solstudioene våre i Norge, vil kjenne seg igjen, sier Sørensen.

Færre senger

Dagens solstudio ligger i Storgata, over Eurospar. Dette kvartalet skal rives, og da åpner Brun og blid dørene i Strandgata i andre etasje over Stamina.

– Vi har visst lenge at vi trengte nye lokaler, men det tar tid å finne et som er passende. Det er en prosess hele veien. Det er bare en måned siden vi startet oppussingen, forklarer Sørensen.

I de gamle lokalene er det 12 solsenger, mens det i det nye kun vil være åtte.

– Snittet på forbruket ligger jevnt på mellom åtte og ni senger, så det er bare tull å ha masse senger stående ubrukt til enhver tid. I de nye lokalene vil det også være toaletter. Det er det vanligvis ikke, men vi synes det er fint å kunne tilby kundene våre dette, sier driftslederen.

Det nye solstudioet vil også være selvbetjent.

Gratis sol

Når det nye solstudioet åpner, får kundene gratis sol.

– Vi vil gjøre litt ut av det når vi åpner nytt solstudio, så da blir det gratis soltimer til kundene våre, sier Sørensen.

Fredag kveld var en ung kvinne uheldig og ble innelåst i lokalene i Storgata. Nå tar solstudio-kjeden grep for at dette ikke skal skje i de nye lokalene.

– Telefonen vår stenger klokken 23 om kvelden. Derfor skal det ikke lenger gå an å bestille mer en 15 minutter soltid når du kommer klokken 22.30 på kvelden. Da har kundene tid til å komme seg ut av lokalet før telefonen vår stenger og du ikke kan kontakte oss, sier Sørensen.