Frp-politiker om overtakelse av praktbygget i Muségata

– Det er helt hodestups tullete

Tor Egil Sandnes (Frp) mener kommunen heller burde bruke penger på å pusse opp Alfheim svømmehall.

OPPGITT: Kommunestyrrepresentant for Frp, Tor Egil Sandnes, er oppgitt og mener ordføreren heller burde prioritere bygg som Alfheim svømmehall enn å overta Kunstforeningens hus.   Foto: Silje Løvstad Thjømøe

pluss

Torsdag i forrige uke skrev iTromsø at ordfører Kristin Røymo (Ap) jobber med å fullføre overtakelsen av det gule praktbygget i Muségata, som i dag eies av Stiftelsen Tromsø Kunstsenter. På grunn av et stort vedlikeholdsetterslep, har styret bedt kommunen om å overta bygget, noe Røymo er svært positiv til. Og om det blir tilfelle, innebærer det blant annet at kommunen tar på seg utgifter til restaurering av bygget. Bygget har ikke vært totalrenovert siden slutten av 1970-tallet, og Røymo sa til avisen at hun er mentalt forberedt på at det blir dyrt. Det reagerer kommunestyrerepresentant Tor Egil Sandnes (Frp) på.