Familiebedrift kjøpt opp av renholdsgigant

Etter å ha bygd opp en av landsdelens største renholdsbedrifter, legger Johansen-familien nå inn årene. I november tar Elite Service Partner AS over Renholdsservice AS.

VENDEPUNKT: Fra og med 1. november skifter Renholdsservice navn og eiere. Her står Wester Eriksen (fra venstre), Stig Ovesen, Espen Johansen og Rune Slettli midt mellom fortid og fremtid. Begge foto: Lars Johnsen 

pluss

I 1984 startet Peter Karl Johansen og noen kompiser av ham en renholdsbedrift på Skjervøy. Målet var å serve fiskeindustrien. I 1987 ble bedriften organisert som aksjeselskap, med Johansen som eneste eier. I løpet av 90-tallet faset selskapet ut industribiten og rettet fokuset mot daglig renhold, hotellservice og vikartjenester. Nå selger imidlertid familien seg ut.