Bygdekiosken har bestått i nesten 60 år: Nå har de fått oppsigelse

Isaksens Kiosk på Fagernes har fått oppsigelse fra den nye huseieren, men kioskinnehaver Heidi Isaksen har ikke gitt opp håpet om videre kioskdrift i Ramfjorden.

Gir seg ikke: Kioskinnehaver Heidi Isaksen har gitt opp håpet om å få fortsette Isaksens kiosk i sine tidligere lokaler. Nå jakter hun tomt for å bygge sin egen kiosk. Arkivfoto: Tom Benjaminsen 

pluss

I sommer skrev vi om at huset, der kiosken på Fagernes holder til, ble donert til Kreftforeningen etter at huseier døde. Kreftforeningen solgte bygget videre med leiekontrakten til kiosken inkludert, men kioskinnehaveren fryktet den ville bli sagt opp etter overtakelsen. Kiosken har vært i lokalene i over 56 år under ulike navn og med ulike eiere. Nå har Heidi Isaksen, som har drevet kiosken siden 2014, fått oppsigelsen og kiosken må være ute av lokalene innen 28. februar 2018.