Bravo-børsen: «Mistet hodet og pådro seg en totalt unødvendig utvisning»

Vi har vurdert Bravo-spillerne etter dagens 29-34-tap for Bodø 2.

Mislyktes: Mye ansvar har hvilt på Sondre Moen Nilsen i år, men mot Bodø 2 fredag kveld mislyktes unggutten. 

pluss

Karl Petter Jarnes 6

Sto godt bunnsolid hos Bravo. Holdt hjemmelaget inne i kampen, men måtte også han kapitulere til slutt. Noterte seg for et par vakre kontringsballer.

Kristian Østgaard Horten 4

Grei kamp av høyrevingen. Satte et par lekre avslutninger, men hadde også en grov miss. Tatt av mot slutten.

Simen Østgård Gabrielsen 5

Mye vilje hos venstrebacken. Satset heroisk offensivt ved noen anledninger, og satte et par fine kasser. Ble likevel mye stoppet av Bodøs solide målvakt. Viktig i forsvar.

Jørgen Bugge 6

Midtbacken var Bravos beste i dag. Noterte seg for en rekke lekre innspill til strek og sto fram både offensivt og i forsvar. Engelsen og Kovacic blir i alle fall ikke tildelt «Årets trener»-prisen ved Idrettsgallaen for å ha tatt av Bugge midtveis i 2. omgang.

Sondre Moen Nilsen 3

En av svak kamp fra gutten fra Skjervøy. Mye ansvar har hvilt på unggutten hittil i år, men mot Bodø sviktet han. Ble frustrert mot slutten og pådro seg en totalt unødvendig tominutters utvisning da kampen skulle avgjøres. Skuddene satt ikke slik de pleier.

Richard Skålevik 5

Alltid sikker som banken alene med keeper, og sprang inn et halvt dusin kontringsmål for Bravo. God offensiv kamp, men må i likhet med resten av laget ta ansvar for at Bravo slipper inn 34 baklengs.

Brage Brengden 5

Strekspilleren var som alltid brutalt sterk og vendte bort Bodø-spillerne ved en rekke anledninger i angrep. Som en del av midtforsvaret må ha samtidig lastes for at de samme Bodø-spillerne ofte fikk gå opp å skyte upresset fra 7–8 meter.

De øvrige Bravo-spillerne spilte ikke nok til å bli vurdert.

Børsen er vurdert av journalist Magnus Joki Arild.