Det er selskapet IT Partner Tromsø AS som har landet treårsavtalen med Avinor. Avtalen gjelder leveranse, vedlikehold på WLAN nettverksinfrastruktur til alle landets flyplasser og inkluderer aksesspunkter, antenner/kabler/montasjemateriell, sentrale styringsenheter, administrasjonsløsninger, radioplanlegging/prosjektering, og installasjonsarbeider, opplyser selskapet i ei pressemelding.

– Det er med stolthet og ærefrykt vi tar fatt på jobben med det som betegnes som Europas største trådløsnett. Avinor får tilgang til godt kvalifisert nettverkspersonell over hele landet og denne avtalen gir en ny dimensjon til samarbeidet i Serit, sier Svenn Hansen, daglig leder i Serit IT Partner Tromsø.

– Tilbudet fra Serit IT Partner dekker i høy grad Avinors behov til kvalitet på løsning/ytelse. Videre er kvaliteten på leveringssikkerhet, det vil si service og support metode og apparat, vurdert til å være det beste, og kvaliteten på nøkkelressurser og sertifiseringer god. Pristilbudet var også konkurransedyktig. Tilbudet er vurdert som det total økonomisk mest fordelaktige tilbudet for Avinor, sier Kjell-Olav Pedersen, seksjonsleder for IT Nettverk i Avinor.