Kreftforeningen bytter ut helsepersonell med kommunikasjonsarbeidere

Tidligere distriktssjef Randi Børresen i Kreftforeningen var den siste ansatte ved Tromsø-kontoret med helsefaglig bakgrunn.

UTFASING: Fungerende distriktssjef for Nordland, Troms og Finnmark, Berit Jevnaker, og seksjonssjef for distriktsavdelingene i Kreftforeningen, David Hemmingsen, opplyser at utfasingen av helsepersonell i distriktene har vært en bevisst strategi fra Kreftforeningens side.   Foto: Lars Johnsen

pluss

For ti år siden jobbet både psykolog og sykepleiere i Kreftforeningens kontorer i Grønnegata. I løpet av årene har antallet ansatte med helsefaglig bakgrunn minsket. Til slutt var det kun distriktssjef Randi Børresen, som selv er kreftsykepleier, igjen. I høst takket hun ja til stillingen som leder av kommunens nye lindrende avdeling ved helsehuset i Breivika.