Bruker millioner på å pusse opp gamle svømmehaller som kan bli nedlagt

Den siste måneden har Tromsø kommune pusset opp garderobene til Stakkevollan svømmehall. Neste uke får Alfheim nye dusjer, men om disse bassengene vil tas i bruk etter åpningen av Tromsøbadet, er ennå usikkert.

Renovert i 2016: For et år siden var Alfheim stengt i tre måneder mens man brukte rundt to millioner kroner på å pusse opp og male det slitte bassenget fra 1965. Foto: Tom Benjaminsen 

pluss

Torsdag delte Tromsø kommune gladnyheten om at de over de neste to ukene skal skifte ut de gamle dusjene i garderobene tilknyttet Alfheim svømmehall. For en måneds tid siden begynte de med det samme arbeidet i garderobene til Stakkevollan svømmehall, men der skal de i tillegg skifte ut de gamle flisene i både herre- og damegarderobene.