Fra 1. januar 2018 tar Gro Skaar Knutsen over som administrerende direktør i Peab Bjørn Bygg. Viseadministrerende direktør blir Per Ivar Rasmussen. Gro Skaar Knutsen tar over etter Arild Østgård, som går over i ny rolle som sjef for Peabs byggvirksomhet i Norge.

− Jeg er svært glad for at Gro og Per Ivar har tatt utfordringen med å lede Bjørn Bygg og Peab sin nordligste region, sier Arild Østgård i en pressemelding.

Klare ambisjoner

Knutsen sier hun  forventer action og interessante utfordringer i jobben som administrerende direktør. Selskapet leverer et rekordresultat i 2017, og 2018 kan bli minst like bra, mener hun.

− Med alle våre ansatte håndverkere og funksjonærer har vi store muligheter for å bli bedre. Vi skal blant annet jobbe mer strukturert med planlegging og involvering. Samtidig skal vi som bedrift forsøke å ta bedre vare på den enkelte. Vi er godt i gang med systemer for å ivareta dette, sier Knutsen.

Blir sjef for Peab Norge

Arild Østgård er fra nyttår ansatt som administrerende direktør i det nyopprettede selskapet Peab Bygg Norge. Han blir samtidig en del av ledergruppen for forretningsområdet Bygg i Peab-konsernet.

− Byggregionene i Norge har de senere årene hatt en positiv utvikling, og jeg er glad for at Arild takket ja til å lede Peabs byggvirksomhet i Norge. Med økt samordning vil vi styrke den videre utviklingen for Peab Bygg i Norge, sier Stefan Danielsson, forretningsområdedirektør Bygg i Peab-konsernet i et presseskriv.

Tre regioner

Fra nyttår vil Peabs byggvirksomhet i Norge bestå av tre regioner med nedslagsfelt på Østlandet, Vestlandet og Nord-Norge. Merkevarene er henholdsvis Peab, Peab K. Nordang og Peab Bjørn Bygg.

− De tre regionene har veletablerte lokale merkevarer, og står stødig hver for seg. Vi skal videreutvikle og bygge videre på styrkene i hver region. Samtidig skal vi øke samordningen slik at regionene bidrar til å styrke hverandre og Peab Byggs totale utvikling nasjonalt, sier Arild Østgård.