Trygve Myrvang har knekt nesen tre ganger. Men han er ikke tøff nok for fiskeryrket.

Den avtroppende direktøren for Råfisklaget forteller historier fra barne- og ungdomstiden. Om en til tider tøff oppvekst, knallharde taklinger og da han droppet fotball til fordel for sin mors formaninger om å ta en utdannelse.

TÅLER EN TRØKK: Råfisklag-sjefen Trygve Myrvang har gitt juling og fått juling. Heldigvis på fotballbanen, men også billedlig i jobben og i oppveksten.  Foto: Ronald Johansen

pluss

Neste høst går Myrvang av som sjef for en av landets viktigste private organisasjoner; Råfisklaget.Denne uvanlige ordningen med å la en privat organisasjon få forvalte fiskeriressurser på det norske folks vegne. De omsetter råfisk for 11,5 milliarder kroner hvert år. De forhandler også minsteprisen fiskerne skal få for fisken.