– Vi sa opp fast jobb og trygge rammer for å satse på dette. Vi blir jo nervøse for om det skal gå så bra som vi håper, sier Andreassen.

Både hun og Lorentzen har flere års erfaring med vipper og negler. Etter å ha jobbet med dette ved siden av skole, og som ansatte i andres bedrifter ønsket de å starte opp på egen hånd.

– Jeg tror veldig mange som driver med dette har en drøm om å starte opp på egen hånd, sier Andreassen.

Spesialiserer seg på vipper og negler

Denne uken åpnet salongen La Lash på Stortorget der de tilbyr behandling av vipper og negler. De er ikke alene om å drive skjønnhetssalong i sentrum, men dette bekymrer ikke Andreassen.

– Vi har spesialisert oss, og har som mål å være best innenfor dette. Så lenge kundene er fornøyd kommer de tilbake, og ordet sprer seg fort, sier hun og fortsetter:

– Det er plass til mange av oss, og interessen for dette er økende. Jeg tror ingen kommer til å slite så lenge man er flink til det man gjør og fokuserer på kvalitet.

Startet planleggingen i desember

Det har ikke tatt lang tid fra damene bestemte seg for å starte opp på egen hånd i desember til de åpnet dørene denne uken.

– Mye har klaffa, så da har det gått fort, sier 22-åringen.

Andreassen og Lorentzen har brukt sine egne sparepenger og fått hjelp fra familien til å realisere drømmen.

– Vi har kunnet vært kreative

Mest tid brukte de på å pusse opp lokalene.

– Vi har brukt mye tid og ressurser på å pusse opp. Det har helt klart vært den største jobben, men det har også vært veldig gøy. Vi har kunnet vært kreative og fått det slik vi ønsker, sier Andreassen.