Fratatt lappen etter råkjøring i natt

En bilfører ble fratatt førerkortet etter at politiet stanset ham i en trafikkontroll i natt.

  Foto: Marius Hansen

pluss

Trafikkontrollen ble gjennomført i Stakkevollveien, og føreren ble målt til å ha kjørt i nesten 67 km/h i en 40-sone.

Føreren gikk med på å få lappen beslaglagt, og det er opprettet straffesak på forholdet, melder politiet på sin Twitter-logg.

Tidligere på natten ble det gjennomført en trafikkontroll i Hamna.

Politiet sjekket dokumentasjon og promille/rus – men av ni kontrollerte førere var det ingen som hadde urent mel i posen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

pluss