Synvis Nordins nyeste maleri ble avduket på rådhuset

Kunstner Synvis Nordins (70) siste maleri har fått tittelen «Lykkelige Gata», og skal stå i foajeen på rådhuset fram til 19. mars. – Jeg synes det er et utrolig flott kunstverk, sier ordfører Kristin Røymo.

GAMLE storgata: Kunstner Synvis Nordin viser fram sitt siste verk «Lykkelige gata» som skal stå i foajeen på rådhuset fram til 19. mars. – Verket er til salgs og vi håper at det havner i et lokale hvor publikum oppholder seg og kan se det, sier Kristin Josefine Solstad i KunstsentralenNord.  Foto: Ronald Johansen

Jeg synes det er et utrolig flott kunstverk med Tromsø som ramme. Synvis er virkelig en sjelden kunstner av sin tid, og han er viktig for Tromsø fordi han skaper noe som ingen andre skaper.

Kristin Røymo, ordfører
pluss

– Her ser du en sjiraff og en sebra, sier Nordin og peker på et området midt i maleriet, nord i Storgata.