Omsorgstjenesten gikk med én million i pluss og hadde bare 7 prosent sykefravær. Nå er de lei svartmalingen fra politikere

Omsorgstjenesten fastlandet mener de har knekt koden for å holde budsjett og levere gode tjenester. Det mener de kan ryke om kommunens gigantkutt vedtas.

LEDERE: Brit Fosse, Renate Kristiansen, Mari-Ann Benonisen, Sandra Skog Østgård, Kathrine Ottersen, Eva Augustinussen, Kirsten Fagernes, Marte Camilio og Heidi Svendsen utgjør ledergruppa på Fastlandet omsorgstjeneste. De er fortvilt over dårlige beskrivelser av helsesektoren i kommunen, ettersom de mener det skjer mye bra i sektoren. 

pluss

Tromsø kommune planlegger kutt på hele 200 millioner innen helse og omsorgssektoren. Kuttene skulle egentlig vedtas under onsdagens kommunestyremøte, men har blitt utsatt med en måned. Likevel fortviler de ansatte i sektoren over det de mener er urealistiske kutt. Enhetsleder på Omsorgstjenesten Fastlandet og hennes ledergruppe er fortvilt over både kuttene, og det de mener er upresise elendighetsbeskrivelser av sektoren.