Vitne så mannen gå inn i flere boliger før pågripelsen:

Mann (30) siktet for innbrudd i bolig på Tomasjord

En bulgarsk mann er pågrepet og siktet for innbrudd i en bolig i Evjenvegen på Tomasjord 26. februar. Politiet mener det er holdepunkter for at dette tyveriet er del av et større sakskompleks. – Min klient stiller seg uforstående til siktelsen, sier Anja Støback Bjørsvik.

VURDERER ANKE: Den siktede mannens forsvarer, Anja Støback Bjørsvik, vurderer å anke kjennelsen om fire ukers varetektsfengsling til lagmannsretten. FOTO: TOM BENJAMINSEN 

pluss

Mannen ble pågrepet mandag for innbruddet i Evjenvegen på Tomasjord 26. februar, og fremstilt for varetektsfengsling onsdag. Han er nå varetektsfengslet i fire uker ettersom retten finner det sannsynlig at mannen kan rømme landet, da mannen har kone og barn i Bulgaria og ofte er borte fra Tromsø.