Etter tre års leting har de funnet nytt lokale og åpner dermed sitt fjerde treningssenter i Tromsø i april. Det nye treningssenteret skal være i Nova-senteret i Solstrandveien i Tromsdalen. Eier av Sky Fitness-sentrene i Tromsø, Mats Olav Martinsen, er fornøyd over å endelig kunne tilby trening på andre siden av brua.

Utvider stadig

Kjeden har ikke måttet vente lenge med å utvide, etter at det første senteret åpnet i sentrum i 2015. Sky Fitness i Tromsdalen blir det fjerde senteret som kjeden åpner i byen på to og et halvt år.

– På sikt kan det hende vi får til å åpne senter på lokalet like ved brua, men akkurat nå fokuserer vi på å åpne lokalet i Nova-senteret. Generelt har vi god tilstrømning på alle sentrene, sier Martinsen.

Konseptet

Treningskjeden har en visjon om å få flest mulig i trening og baserer derfor konseptet sitt på å holde dørene åpne hele døgnet. Tre av fire treningssenter er døgnåpne slik at medlemmene kan trene når de selv har anledning uten å måtte forholde seg til åpningstider.

Senteret på Fagereng ønsker de ikke å holde døgnåpent av hensyn til naboer som bor i umiddelbar nærhet.

– Når vi startet Sky Fitness tenkte vi gjennom hva det er vi vil legge til treningstilbudet som allerede finnes i Tromsø. Vi ønsket å fokusere på å få flest mulig i trening, så da var svaret døgnåpne sentre, lav pris og ingen bindingstid, for å senke terskelen for innmelding, sier Martinsen.

Etablert treningsmiljø

Tromsø er en av byene med et veletablert treningstilbud- og miljø, der stor andel av befolkningen trener.

– Tromsø er en artig by å jobbe med treningstilbud i, nettopp fordi det er av stor interesse for befolkningen. Vi fokuserer derimot ikke på andre treningskjeder, men heller på å selv lever et godt tilbud til flest mulig, forteller Martinsen.

For Tromsdalen-lokalet har det blitt brukt cirka 2 millioner i oppussing og tilsvarende for utstyr. Totalt har kjeden brukt over 15 millioner på trening-konseptet sitt i Tromsø.