Kvinnen har fått forelegg for en rekke forhold. Hun har ikke vedtatt boten, og må dermed møte i Nord-Troms tingrett i mai.

Hun skal blant annet ha stjålet fra butikker ved to anledninger. Den første, fra februar i fjor, var et tyveri av to par sokker og et Dremel slipe- og graveringssett fra Jula. Varene hadde en samlet verdi på 1.024 kroner. Det andre tilfellet, fra april samme år, var et tyveri av to treningstopper og en treningstights til en samlet verdi av 877 kroner, fra Coop Obs.

Satt på i stjålet bil

Et annet forhold stammer fra juli 2016. Da var kvinnen passasjer i en stjålet bil, som er en overtredelse av straffelovens paragraf om å ha skaffet seg eller andre del i utbytte av en straffbar handling.

I september samme år tok hun seg inn i en varebil, som sto parkert i et parkeringsanlegg i Tromsø sentrum.

I tillegg skal kvinnen ha vært i besittelse av en tablett rivotril, som inneholder det narkotiske virkestoffet klonazepam, i juli i fjor.

Øker størrelsen på boten

Kvinnen har fått en bot på 10.000 kroner for forholdene. Den er ikke vedtatt, og saken er oversendt til retten. Der vil det bli lagt ned påstand om en bot på 12.000 kroner, subsidiært fengsel i 24 dager.