Elisabet Karlsen fra Lyngen jobber for tiden som butikksjef på Taras på Jekta. Gleden var stor da hun fikk vite at det var hun, av totalt 15 søkere, som fikk jobben som senterleder. Dette etter at Roy-Arne Johannessen, I februar, et snaut halvår etter at han tok jobben som kjøpesenterleder ved Amfi Pyramiden, sluttet i jobben.

– Man blir jo utrolig glad når man får en slik nyhet. Jeg har virkelig fått drømmejobben, Karlsen.

Det var avisa Nordlys som først omtalte ansettelsen.

Vil være en ressursperson

Etter å ha jobbet i handel siden 2002 er Karlsen svært erfaren i bransjen.

– Akkurat den jobben hadde jeg veldig lyst på, siden jeg er svært opptatt av handel. Salg er noe jeg holdt på med i mange år nå og årsaken til det er at man jobber tett med andre mennesker og har en sosial hverdag, kombinert med spennende utfordringer, sier Karlsen.

Tidligere har hun blant annet jobbet på Tromsø Gullsmedforretning og Kaffebønna.

–  Hvordan blir det å gå fra å være sjef for en enkelt butikk til å bli sjef for et senter?

– Det gleder jeg meg veldig mye til. Jeg gleder meg til å finne de rette aktivitetene som fremmer handel, også håper jeg at de som jobber på senteret har lyst til å bruke meg som en ressursperson. Jeg ønsker å bidra med ideer og spille på lag med alle som jobber på senteret.

Målene kommer

Noe av det Karlsen setter aller mest pris på ved å jobbe på et senter er alle menneskene.

– Jeg har ikke en kollega, eller fem, jeg har 1200 kollegaer som er åpne og fantastiske mennesker, sier hun om sin nåværende arbeidsplass, Jekta.

1. juli tiltrer Karlsen stillingen på fastlandssiden.

– Hvilke mål har du for senteret?

– Først og fremst vil jeg bruke tid på å bli kjent med de ansatte og se hvordan de har det, så kommer nok målene på løpende bånd.

Innflytta «daling»

Den nye senterlederen bor selv i Tromsdalen, hvor hun også gikk på videregående.

– Om jeg får lov så vil jeg kanskje kalle meg en innflytta «daling», det var hit jeg flyttet da jeg kom til Tromsø som 16-åring og jeg stortrives her.

Selv om hun jobber på Jekta, har hun likevel besøkt Pyramiden mange ganger.

– Hver gang jeg handler det så blir jeg imponert over hvor positive og blide folkene som jobber der er. Det gløder av dem, så jeg blir glad når man kommer ut derifra. Å være en del av det har jeg rett og slett ikke ord på hvor mye kommer til å bety for meg.