Den tradisjonsrike kiosken i Ramfjord har vært stengt siden 24. februar, mens de nye lokalene har blitt klargjort. Torsdag kunne endelig daglig leder Heidi Isaksen ønske kundene velkommen tilbake, og feiret nyåpningen med kake og kaffe.

Kioskinnehaveren forteller at det var godt å komme i gang igjen, og at tror kiosken er et tilbud som har vært savnet i bygda.

– Første åpningsdag har vært helt fantastisk. Vi måtte være fire stykker bak kassen til enhver tid for å få tatt unna kundene, sier hun.

Kunde nummer én

Kiosken er kanskje mest kjent for Mydland-pølsene, men har i de nye lokalene utvidet med blant annet softis og hamburger på menyen.

BLOMSTER: Stein Harry Johansen var kunde nummer én, og ble overrasket med en blomsterbukett fra daglig leder Heidi Isaksen.

Hun forteller at de også hadde en blomsterbukett ventende klar til kunde nummer én. Personen som dukket opp først var Stein Harry Johansen, som ifølge Isaksen slettes ikke er en fremmed for personalet.

– Han var faktisk også en av de siste kundene på «gammelkiosken». Han ble veldig overrasket over mottakelsen, forteller hun.

Heftig år

Det var lenge usikkerhet om kioskens fremtid, da de gamle lokalene fikk nye eiere og det ikke var andre lokaler å oppdrive i bygda.

Isaksen forteller at god støtte fra både ansatte, familie og kommune har bidratt til gjenåpningen.

KAKEKALAS: Nyåpningen ble markert med både kake og pølse.

– Hadde vi ikke fått leie tomt fra Coop måtte vi ha lagt ned, så de bidro til å redde kiosken og berge arbeidsplassene.

– Det har vært et heftig år, men nå kan jeg endelig slappe av, sier kioskeieren og avslører at det er mer kake igjen på fredag også.