UNN-ledelsen har kalt leppe-legene inn på teppet

Overlegene som ga russerabatt på leppefyll ved skjønnhetsklinikken Ansikta Medica, har lagt seg flate overfor UNN-ledelsen.

OPPVASKMØTE: De to UNN-legene som driver Ansikta Medica, skjønnhetsklinikken som opererte med russerabatt, har vært i møte med klinikkledelsen ved UNN. Klinikksjef ved diagnostisk klinikk, Gry Andersen (innfelt), er klar på at alle ansatte ved Universitetssykehuset Nord-Norge er forpliktet til å følge sykehusets verdier og etiske retningslinjer.  Foto: Ronald Johansen/Jan Fredrik Frantzen (UNN)

pluss

Det bekrefter klinikksjef Gry Andersen ved Universitetssykehuset Nord-Norges diagnostiske klinikk. Hun opplyser at ledelsen ved klinikken, hvor de to overlegene har sitt hovedvirke, hadde et møte med dem i forrige uke. Hun vil ikke gå inn på hvilke konsekvenser reklamestuntet eventuelt har fått.