I februar kom det fram at Tromsø-utgaven av minigolfutestedet Oslo Camping åpner dørene i de tomme Mack-lokalene over Tromsø Sport- og eventsenter.

På nesten 1.600 kvadratmeter blir det en 18-hulls minigolfbane, bar og spisemuligheter og det hele skal, dersom alt går etter planen, åpne 4. juli. Navnet på stedet blir Storgata camping.

18 HULL: Det blir 18-hulls minigolfbane, bar og spisemuligheter.

– Vi er en prosjektgruppe som jobber med det nå og vi ønsker å åpne til fotball-VM, i alle fall den litt mer «pubete» delen av stedet. Banene håper vi å ha klare til skolestart, sier Anders Gudmunstuen, medeier i Oslo Camping og Trondheim Camping og banesjef på samtlige baner.

Food-trucks

Konseptet blir, ifølge Gudmunstuen, ganske likt konseptet i Oslo – bare at de her har enda mer boltreplass.

– Vi får flere sittemuligheter her og vi leker nå med tanken om å få inn noen «food-trucks».

– Hvorfor vil dere åpne i Tromsø?

– Det er en kul by hvor folk liker å gjøre ting innendørs, spesielt siden det er mørkt en god stund og ikke spesielt lange somre. I tillegg har dere en del studenter og mange av de samme folkene som vi har innom i Trondheim, Drammen og Oslo. Da vi fikk en spennende mulighet med det lokalet måtte vi bare hoppe på, sier Gudmunstuen.

Daglig leder

VM: Det nye utestedet skal etter planen åpne under fotball-VM i sommer.

Hvem det er som skal drive stedet lokalt er enda ikke klart.

– Vi har en god dialog med to, tre stykker som vi ikke kan offentliggjøre enda, men de har lokal erfaring.

For tiden driver de på å bygge strukturelle ting i lokalene, men i slutten av mai kommer hele håndverksgruppen opp til Tromsø.

– Da skal vi begynne å bygge de mer morsomme tingene som baner og slikt. Da satser vi også på å få på plass daglig leder og driftssjef, sier Gudmunstuen.