SV krever svar etter sjarkforliset hvor Edgar (52) døde:

– Det er blitt gjort feil på feil på feil

Torgeir Knag Fylkesnes (SV) vil stille spørsmål til justis-, beredskaps- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara (FrP) i Stortingets spørretime, om hvordan han skal sikre at en slik hendelse ikke skjer igjen.

OMKOM: Edgar Loenhard Hansen (52) omkom da sjarken hans, «Kristine», havarerte ved Maursun i Nord-Troms 18. juli 2016. Kvelden før mottok politiet og Hovedredningssentralen en bekymringsmelding knyttet til båten. Foto: Privat  Foto: Privat

pluss

Båten «Kristine» havarerte natt til 18. juli 2016, men ble ikke hevet før mandag denne uka. I båten ble det funnet en død person. Personen er fortsatt ikke identifisert, men det antas at det dreier seg om eier og fører av båten, Edgar Leonhard Hansen (52), som har status som antatt omkommet.