– Tromsø trenger et tilbud som dette, det blir veldig bra, sier Lise Føreland.

Fra før av driver hun Beautybar på Jekta og Lakkbar som tidligere var på Nerstranda, men som nå er flyttet til Pyramiden.

– Jeg ville starte opp et bedre tilbud i sentrum enn det vi hadde på Lakkbaren. Det er begrenset hva man kan gjøre ute i det åpne på Nerstranda, så nå vil vi ha muligheten til å drive med langt flere behandlinger i sentrum, sier hun.

Ifølge Føreland har Lakkbaren på Nerstranda vært populær, men hun har merket at flere og flere helst vil få behandlingene sine vekk fra offentlig skue.

Unikt konsept

Sammen med Beautybar flytter også to av eierne av klesbutikken No. 66, Ann-Torill Føreland og Grete Fristad inn sammen med henne.

– De har allerede en butikk i Storgata, men blir nå med oss til Amundsen plass som Oasen. Det blir mye vintage, noe jeg har savnet i byen, også blir det vesker, sjal og andre ting fra noen av de merkene de har ført til nå, sier Føreland og trekker fram spesielt Chanel og Gucci.

Allerede mandag 28. mai vil de tre være å finne i lokalene på Prostneset.

– I juli flytter Camilla Lavold også inn. Hun leder Jus, en juicebar som kommer til å fokusere mye på smoothiebowls og fersk juice, forteller Føreland.

– Etter hvert håper jeg å bruke smoothiebowlene i behandlingene mine.

Håper på uteservering

Ifølge Føreland vil de nye lokalene ha utsikt ut til nye Prostneset Park.

– Jeg er i dialog med en som driver med vin, for å få tak i organisk vin som vi kan servere. Etter hvert når parken er ferdig håper vi på å kunne drive uteservering også, sier hun entusiastisk.

Føreland har altså store planer for de nye lokalene.

– Nå gleder vi oss bare til å komme oss inn der og bo oss litt inn, få alt på plass. Vi skal ha en stor åpning i juli når alt er klart, men fram til da vil vi ordne med lokalet og få vintagen inn, sier hun.