Gir seg etter 11 år i politikken:

– Det er for mange gamle, gretne gubber – av begge kjønn – i Tromsø-politikken

Venstre-politiker Jonas Stein hadde onsdag sitt siste kommunestyremøte før han er ferdig i kommunestyret, før han flytter til Australia.

FRI MANN: Jonas Stein (V) skal ikke lenger bruke timesvis hver uke bak glassdørene på rådhuset. Om et par uker reiser han og familien til Australia i ett år, før han skal tilbake til UiT for å fullføre doktorgraden sin. 

pluss

– Det har vært 11 år med politikk, så en tredjedel av livet mitt. Så det er helt riktig å gi seg nå. Jeg har en veldig spennende jobb på UiT. Og nå er det på tide å gjøre andre ting. Det er 76.000 personer i Tromsø, og det er et privilegiet å være en av 43 personer som får lov til å løse store, små og bittesmå problemer. Noen ting trenger ikke engang være problemer før kommunestyret prøver å løse det, sier Stein.