Parkeringskaoset fortsetter på Kvaløya: – Alle må da se at dette ikke fungerer

Mens den fylkeskommunale parkeringsplassen med parkeringsavgift står tom, er det strødd med biler som står parkert gratis i området rundt Kvaløya videregående skole. Nå tar Frp opp saken med fylkesrådet.

HELT UTEN VIRKING: Tom Erik Forså (Frp) står omringet med biler rundt seg, på gratisparkeringen ved Kvaløya videregående skole. I bakgrunnen står den fylkeskommunale avgiftsbelagte parkeringsplassen helt tom for biler. Nå varsler Forså at Fremskrittspartiet vil ta saken opp med fylkesrådet. FOTO: ESKILD JOHANSEN  Foto: unknown

pluss

– Dette er et eksempel på et fylkeskommunalt vedtak helt uten effekt. Jeg forstår godt at dette skaper irritasjon i bydelen og legger grunnlaget farlige situasjoner for nabolaget her ute.