Kosmetikkjeden Rituals åpner sin første butikk i Nord-Norge på Nerstranda Senter, høsten 2018.

- Jeg synes det er helt fantastisk at de valgte å åpne den her i sentrum. Når vi jobber for å hente inn butikker så er det ikke bare med innsalg av arealet og plasseringen på senteret, men også byen og området. Det er en møysommelig jobb å få gode aktører til Tromsø, og det er derfor ekstra gøy når man lykkes, som vi ha gjort med Rituals. å ha jobb og ha aktører til Tromø. jobbes godt med det i byen, sier senterleder Veronica Evertsen ved Nerstranda senter.

De er derfor veldig glad for at de nå har klart å få konseptet til Tromsø.

- Vi har jobbet lenge målrettet lenge for dette. Når vi jobber med å finne nye butikker så jobber ser vi blant annet på hvordan de ulike butikkategoriene utvikler seg i kjøpesenterbransjen, sier Evertsen.

Slik ser noen av produktene ut. Foto: Rituals

Rituals ble etablert i 2000, og åpnet da sin første butikk i Amsterdam. Siden da har de åpnet over 550 butikker rundt om i hele verden, blant annet i London og New York. I butikken finner du hudpleie, kroppsprodukter, make-up og hjemmeartikler.

Fra før av har Nerstranda kosmetikkjedene Loco, Body Shop, Vita og Kicks.

- Er det bevisst å ha så mange ulike kosmetikk- og skjønnhetsbutikker?

- Ja. Vi ønsker å bli god på kategorien skjønnhet og helse. Det er en veldig bevisst avgjørelse at vi har økt akkurat den kategorien, da blant annet med Loco, som åpnet rett før jul. Innenfor denne kategorien skal du finne dine favorittmerker hos oss. I tillegg er det viktig at de utfyller hverandre, og det bidrar nå Rituals ytterligere til.

Det er enda ikke offentliggjort hvor på Nerstranda butikken vil åpne og hva som er åpningsdatoen.