Prima omsorg avslutter avtale med kommunen – ti ansatte rammet

Prima Omsorg kommer ikke lenger til å tilby hjemmesykepleie for kommunen. – Vanskelig å investere i en tjeneste som skal avvikles.

AVSLUTTER: Daglig leder og eier av Prima Omsorg avdeling Tromsø, Stine Harila, synes det er synd at de har sett seg nødt til å avslutte kontrakten om å tilby hjemmesykepleie til brukere i Tromsø kommune. 

pluss

Prima Omsorg har siden 2015 vært ett av to selskap som har tilbudt hjemmesykepleie for Tromsø kommune gjennom ordningen fritt brukervalg. Fritt brukervalg ble innført av det forrige, borgerlige byrådet. Ordningen har blitt vedtatt avviklet fra og med september 2019, av det sosialistiske flertallet i kommunestyret. Men i sommer bestemte Prima Omsorg seg for å avslutte avtalen vel et år før den løper ut.