I åtte måneder har Frp-topp Per-Willy Amundsen unnlatt å snakke med iTromsø. Nå avviser han, via partiet, at det er en boikott.

I åtte sammenhengende måneder har toppkandidaten i Frp i Troms nektet å kommunisere med avisa iTromsø i forbindelse med en rekke saker.

INGEN SVAR: Toppkandidat for Troms Frp, stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen, har i åtte sammenhengende måneder konsekvent unnlatt å uttale seg til iTromsø.   Foto: Knut Godø/Harstad Tidende

pluss

– Det er viktig at vi kommunisere ut vår politikk. Det må selvsagt bli opp til hver enkelt representant hvilke medier de ønsker å bruke i sin kommunikasjon utad, men vi ønsker ikke å bidra til noe eventuell boikott av avisa iTromsø, sier partileder i Tromsø Frp, Bjørn-Gunnar Jørgensen, som understreker at partiet lokalt har et godt forhold til avisa.

Gjennom åtte måneder har redaksjonen i avisa iTromsø forsøkt å komme i kontakt med Amundsen i forbindelse med ulike saker. Sammenhengende i hele perioden har Frps toppkandidat sagt seg utilgjengelig eller ikke ønsket å uttale seg til avisa.