Har overtatt bygg for nesten to milliarder kroner

I løpet av to uker har UiT-rektor Anne Husebekk fått overrakt nybygg for nærmere to milliarder kroner. Onsdag fikk hun nøkkelen til Fram II som koster 520 millioner kroner, i forrige uke var det MH2 til 1,2 milliarder kroner.

ÅPNET FRAM II: Leder for Framsenteret og UiT-rektor Anne Husebekk (til venstre) og klima- og miljøminister Ola Elvestuen (til høyre) da nybygget til Framsenteret ble åpnet onsdag. Til venstre for Elvestuen står direktør for Framsenteret, Frode Kjersem, varaordfører Jarle Aarbakke og seniorkurator i Kunst i offentlige rom, Trude Scheldrup Iversen. Helt til venstre står Ole Arve Misund, direktør for Norsk Polarinstitutt. 

pluss

Det var i egenskap av stillingen som leder for Framsenteret at UiT-rektoren mottok en symbolske nøkkel fra klima- og miljøminister Ola Elvestuen. Det skjede da nybygget til Framsenteret ble offisielt åpnet onsdag.