Cecilie Myrseth (Ap) tror Troms og Finnmark blir slått sammen:

– Vi har valgt å forholde oss til stortingsvedtaket

Troms og Finnmark KrF har tidligere bedt stortingsgruppen sin å støtte en sammenslåing mellom Troms og Finnmark. Cecilie Myrseth (Ap), tror heller ikke at stortingsflertallet kommer til å snu i saken.

TROR PÅ SAMMENSLÅING: Jonas Gahr Støre (Ap) besøkte Tromsø fredag, og hadde møter med Troms Arbeiderparti. Leder i Troms AP, Cecilie Myrseth, tror sammenslåingen av Troms og Finnmark blir gjennomført. Foto: Ronald Johansen 

pluss

– Opprinnelig har vi vært for en sammenslåing til en felles nordnorsk region, og sekundært en sammenslåing mellom Troms og Finnmark. Vi er også mot at reformen gjennomføres med tvang. Men når stortingsflertallet har vedtatt dette to ganger, så må vi forholde oss til dette, sier Cecilie Myrseth som sitter på Stortinget for Arbeiderpartiet og er partileder for Troms arbeiderparti.